19:47, 28 грудня 2019 р.
Інтерв’ю з найяскравішою учасницею 9 сезону "МастерШеф" – Лілією Сорокіною
Хто б міг подумати 15 років тому, що прізвисько "Star" стане пророчим? Харизматична кам’янчанка, що посіла друге місце у кулінарному шоу України розповіла "3849.com.ua", як потрапила на проєкт та про шлях до успіху!
- Як життя звернуло Вас на кулінарне шоу країни чи що змотивувало подати анкету на відбір?
- Відбулося все неочікувано. Я і раніше розповідала, що анкету я взагалі не подавала, а точніше не сама. Рік тому, смакуючи на кухні вино з подругою Танею, аналізували мій тяжкий період та проблеми. Таня все мовила, що необхідно їхати з міста та реалізувати себе. І сміючись, все підштовхувала заповнити анкету "МастерШеф". А я і близько не хотіла тоді чути про нього, такий тоді "світ був не милий". Але на жартах ми заповнили ту анкету і навіть значення не придали цьому. І тут мені надходить дзвінок, що "турбує СТБ, Ліліє, Ви пройшли в сотку".
Ось такий був перший крок. А коли їхала на відбір сотні, то це ціла пригода Лілушки. Зібравши всі чемодани, і взявши свій ланчбокс із стравою, я почимчикувала на таксі аби дібратися до вокзалу. Поки дочекалась таксі на зупинці, я поспіхом шмигнула і на вокзал. За 7 хвилин до відправки поїзду, подруга Таня помічає, що страви, то немає. І тут я розумію, що все "коту під хвіст" і чисто фізично я не встигаю забрати той ланчбокс. А поблизу тієї зупинки розташований ларьок швидкого харчування. І було моє щастя, що я знала тамтешню продавчиню, і вона передала таксі страву. Але, все одно водій вчасно не встиг передати. Тому він вже відправив наступним рейсом, а вже на ранок я забрала свою страву. Йдучи на відбір сотні, я розуміла, що пройшовши через усі терні, ця страва стане запорукою мого успіху на кулінарному шоу.
Фото із особистого архіву Лілії
- Чи розраховували Ви, що так далеко зайдете на шоу і досягнете успіху?
- Я по житті постійно себе недооцінюю. І під впливом самокритики, я не робила ставки, що пройду навіть у сотню. Але коли дізналася, що мене взяли на шоу, сміх та сльози межували між собою. І вже надалі підтримка близьких людей вселяли віру та сили до боротьби на шоу.
- Який випуск найбільше запам’ятався Вам та чим?
- Я б не сказала, що у пам’яті відбився певний випуск чи-то яскравий чи особливо важливий. Можливо найбільш до емоційного віднести можна, коли наші страви смакували екстрасенси. А саме, коли надала мені підтримку екстрасенс Яна Пасинкова, співчуваючи втраті мами. Це було досить неочікувано та чутливо. По важкості, навіть виділити не можу, так як чорних фартухів у мене на проєкті було найменше. Хіба що можу назвати нелегким конкурсом, де приходили учасники-професіонали "МастерШеф" або, де ми будували свої ресторани. Саме в цих конкурсах, я була капітаном, я відчувала відповідальність за меню, самий процес готування та за команду в цілому.
- Щодо конкурентності на проєкті, чи бачили учасники проєкту Вас конкурентом?
- На початку мене можливо недооцінювали. Але потім, побачивши мої здібності та що я з себе уявляю, всі "ходили із піджатими хвостами", навіть Сергій. Сергій на пряму відчував саму сильну конкурентку в мені, що і я в свою чергу відчувала у ньому. Але ми з Сергієм добряче розуміли, що 3 місяці протягнули усі конкурси та інших учасників за собою у командах. Так, були такі, що росли і розвивалися. Та серед дівчат я була лідером, а Сергій серед чоловіків.
- Від початку проєкту та ближче до фіналу, змінилася Ваша думка про учасників?
- Звичайно, без цього ніяк. Певні особи, що на початку були в образі "білих та пухнастих" показали своє істинне лице, але я на ньому не акцентую увагу. З тими, з ким спілкувалася раніше і надалі спілкуюсь. До прикладу з Сергієм були з кастингу і до кінця, з Сашею та Юлею по сьогоднішній момент тримаємо зв’язок.
- На що опиралися під час готовки страв на кожен конкурс?
- Я "МастерШеф" дивлюсь із перших сезонів, і я фанатіла від учасниці першого сезону Шептухи Світлани. 8 років тому я написала Світлані, що для мене вона є жінкою №1 на кухні. І так, протягом років ми стали аля інтернет-подругами. Я часом вдома готуючи, я радилась, як краще те чи інше зкомбінувати чи ще щось на кшталт. І ось, будучи на проєкті вона неодноразово допомагала мені та радила як краще приготувати. Так само допомагав Діма Касап, з "МастерШеф" своїми порадами. І на основі порад та своїх вмінь, я зіставляла смаки страв і самі техніки страв.
- Яка концепція була переможного меню?
- Особливо я не планувала меню, тому що думала після фіналу краще планувати меню до суперфіналу. Враховуючи брак часу, я на льоту все складала та продумувала. І, як на диво, мене підвела моя презентація, що створювалася на ходу. Якби в мене було трішки більше часу, я би усіх розірвала в "пух і прах". Пам’ятаю, як на наступний день після оголошення переможця, один із суддів мені у повідомлення написав: "Ех, Ліліє. На Вас були дуже великі надії".
- Які плани на найближче майбутнє?
- Поки смакувати відносну популярність та очікувати певних пропозицій у сфері співробітництва. Не буду Вам лукавити щодо великого попиту учасників після шоу немає. Але бажаючих у рекламі достатньо. Планую свій бізнес у сфері кулінарії, але надалі все – невідомо. Та і впринципі наперед не розголошую, щоб не наврочити (сміється).
Читайте також:"Вперше у ПДАТУ відбулася "Новорічно-різдвяна феєрія"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:05
Вчора
19:52
Вчора
17:11
25 листопада
11:46
25 листопада
19:24
24 листопада
ТОП новини
Оголошення
13:31, 15 листопада
live comments feed...
Коментарі