
08:47, 26 березня 2021 р.
Надійне джерело
На Кам'янеччині виготовляють крафтовий індичий "мініхамон"

Фото: "Укрінформ"
У селі Гораївка на Хмельниччині виготовляють крафтовий індичий "мініхамон" та бастурму з курки.
Про це кореспонденту "Укрінформу" розповів власник зеленої садиби "Дім мандрівника", експерт з розвитку туризму в громадах Сергій Толстіхін.
Ми виготовляємо крафтові "мініхамон індичий по-бакотськи" та "бастурму курячу". Їх приправляємо сумішшю місцевих бакотських трав, до якої входять м’ята, меліса, материнка, чебрець, чорнобривці, шавлія, лаванда, кріп і фенхель, - зазначив Толстіхін.
Зокрема, для приготування мініхамону свіжі індичі гомілки витримують у солі впродовж 1-2 діб, потім на кілька годин заливають водою, а далі додають до них суміш приправ і трави.
Гомілку висушують 2 тижні, й після цього індичий мініхамон готовий до вживання.Толстіхін додав, що у садибі також виготовляють овочеві екочипси з червоного буряка та моркви, до яких додають приправу з бакотських трав.У сезон фруктів там готуються запустити виробництво пастили.
Крім того, планують виготовляти і крафтові напої. Усі продукти можна купити в садибі, а також замовити для доставки.

Фото: "Укрінформ"
Читайте також: "У Кам’янці-Подільському до 14 років позбавлення волі засудили 32-річного чоловіка".
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
11:17
3 квітня
ТОП новини
Оголошення
12:56, 2 квітня
14:05, Вчора
12:55, 2 квітня
12:55, 2 квітня
12:52, 2 квітня
live comments feed...
Коментарі