
13:57, 30 квітня 2017 р.
Сметанно-часниковий соус від Вадима Ковальова
Під час травневих свят, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі.
Команда сайту «3849.com.ua» підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від власника та бренд шефа BURGER HOUSE grill Вадима Ковальова.
Сьогодні, шеф пропонує рецепт сметанно-часникового соусу.
Сметанно-часниковий соус
Ідеально пасує до страв зі свинини, курки та індички на грилі, а також до овочів гриль.
На 400 г соусу:
- сметана 300 г;
- гірчиця 1 чайна ложка;
- часник 4 зубчика (порізаний);
- сіль 0,5 чайної ложки;
- лимон одна половинка;
- кріп 20 г (порізаний);
- петрушка 20 г (порізана);
- зелена цибуля 20 г.
Приготування
1) Видавити сік лимона, додати всі інші інгредієнти крім зеленої цибулі і збити в блендері.
2) Додати дрібно порізану зелену цибулю і все перемішати.
Смачного!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
14:33
16 березня
14:32
14 березня
15:40
13 березня
Оголошення
18:40, 16 березня
9
12:02, 4 березня
live comments feed...
Коментарі