Трансформація Аліни Матвійчук з аматора у професіонала на кухні

Фото: "СТБ"

Цієї суботи випуск шоу "МастерШеф" показав глядачам трансформацію з аматорів у справжніх професіоналів на кухні. 

У 11 випуску програми учасники боролися за перемогу та свій шлях трансформації на проєкті. 

Учасників поділили на дві команди, аби вони могли створити ресторани своєї мрії. Для цього вони увірвалися до магазину будівельних матеріалів, щоб придбати усе необхідне. Їхня задача була – збудувати власний ресторан, продумати його концепцію та меню, а також влаштувати справжній бенкет. 

Для покупки усього необхідного Володимир Ярославський виділив командам усього 60 хвилин. Учасники намагалися з розумом витратити 8 тисяч гривень, аби придбати те, що дозволить створити ресторан мрії. Зауважимо, що концепції доволі незвичайні. Бодя вирішив створити максимально мінімалістичний простір із максимально душевними стравами. Дмитро ж зупинився на етноресторані слоуфуд кулінарії. У випуску побачимо, що це таке та з чим його їдять. А також зрозуміємо, чи вистачить 4 годин, аби створити ресторан мрії.

У вирішальний день для ресторанів обох команд потрібно було приготувати страви для Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської, Володимира Ярославського й їхніх друзів.

Учасники добряче постаралися, аби не осоромитися перед поважними гостями та не зганьбити суддів.

Страви команд:

  • команда синіх ресторан під назвою "Ї" (в якій була Аліна Матвійчук): Ходить гарбуз по городу, Палаюча печінка, Коко, Рвана свинина, Міцний горішок, Весела вишня;
  • команда червоних: Закордонні гості, Телячі ніжності, Квіти із сусідньої клумби, Перший улов, Бабусин пиріг і Частинки душі.

Аліна Матвійчук вдало впоролася із завданнями суддів, оргазнізованність та сумлінність дівчині сприяли у боротьбі. Кам'янчанка й надалі продовжує боротьбу на "МастерШеф", а ми й надалі вболіваємо за дівчину. 

Читайте також: "Стали відомі переможці конкурсу "Кращий студент міста Кам’янця-Подільського-2020".