Кам'янецькі студенти познайомились із роботою столичного хлібобулочного підприємства

Фото: Харчовий коледж

15 листопада студенти Харчового коледжу третього курсу спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів" під керівництвом викладача технологічних дисциплін Наталії Павельчук відвідали місто Київ з метою ознайомлення з організацією виробництва хлібобулочних виробів на сучасному підприємстві ПрАТ "Київхліб".

Студенти мали змогу поспостерігати за технологічними процесами виробництва батонів, сухарів, сушок, крендельків і були вражені масштабами та високим рівнем механізації виробництва, повідомляє прес-служба коледжу.

Свою подорож студенти продовжили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій, де поспілкувались з провідними фахівцями кафедри: Володимиром Ковбасою, Вірою Дробот, Наталією Фалендиш, Валерієм Махинько. Своїми позитивними враженнями про навчання в університеті поділились випускники коледжу: Тетяна Дайнеко, Аліна Лавренюк, Сніжана Хоптинська.

Екскурсію завершили прогулянкою вечірнім Києвом. Поїздка до столиці стала для студентів вагомою мотивацією для подальшого навчання та здобуття фаху.

Кам'янецькі студенти познайомились із роботою столичного хлібобулочного підприємства, фото-1

Читайте також:"Вчора у Кам'янці перевірили місця реалізації алкогольних та тютюнових виробів"