15 листопада студенти Харчового коледжу третього курсу спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів" під керівництвом викладача технологічних дисциплін Наталії Павельчук відвідали місто Київ з метою ознайомлення з організацією виробництва хлібобулочних виробів на сучасному підприємстві ПрАТ "Київхліб".
Студенти мали змогу поспостерігати за технологічними процесами виробництва батонів, сухарів, сушок, крендельків і були вражені масштабами та високим рівнем механізації виробництва, повідомляє прес-служба коледжу.
Свою подорож студенти продовжили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій, де поспілкувались з провідними фахівцями кафедри: Володимиром Ковбасою, Вірою Дробот, Наталією Фалендиш, Валерієм Махинько. Своїми позитивними враженнями про навчання в університеті поділились випускники коледжу: Тетяна Дайнеко, Аліна Лавренюк, Сніжана Хоптинська.
Екскурсію завершили прогулянкою вечірнім Києвом. Поїздка до столиці стала для студентів вагомою мотивацією для подальшого навчання та здобуття фаху.