"Король Лев хотел проявить себя", "Мне кажется, в Одессе в банкетных залах нету столько баклажанов" - коротко та іронією, бачення Лілії Сорокіної минулого випуску "МастерШеф".
Вкотре, ми спостерігаємо за кам’янецькою, учасницею 9-го сезону проєкту "МастерШеф" та її кулінарними здібностями. Які завдання та умови поставили судді учасникам та як учасники їх подолали – нижче у матеріалі.
Перша частина шоу була акцентована на дружбі. Судді вирішили показати, що про це не варто забувати, навіть в умовах жорсткої конкуренції. Учасникам потрібно всього лише приготувати смажене дорадо під соусом Голландез з пюре із коренеплодів.
Проблема в тому, що кожного кухаря прикували наручниками до певного девайса та до одного з учасників. Розуміючи важкість завдання, Сергій Денисов був "король лев", так величала його наша Лілія Сорокіна, через продумування хлопцем стратегії та організації учасників. Оскільки Лілія була прикована разом із Русланом Шиліном, дівчині легко вдалося завдання завдяки їхнім дружнім стосункам. І звісно страва кам’янчанки була приготовлена успішно.
У другій частині випуску "МастерШеф" учасників відправили у парк-музей "Пирогово". Кулінари-аматори повинні були нагодувати голодних туристів й заробити якомога більше грошей. Головним сюрпризом цього випуску була поява фіналістів шоу «МастерШеф» Аліка Мкртчяна і Катерини Пєскової. Професіонали очолювали одну із команд, даючи їм складене особисто меню та допомагали упродовж робочого процесу.
Наша учасниця потрапила до команди синіх під керівництвом Аліка Мкртчяна. Професіонал зробив перевагу на більшій кількості приготування їжі та встановив менші ціни для туристів. Команда працювала злагоджено між собою та кожен виконував індивідуальний процес без сварок.