30 серпня на телеканалі "СТБ" стартував дев’ятий сезон популярного кулінарного шоу "МастерШеф".
У першому випуску журі обирає сотню найкращих, які будуть боротись за місце у 20-ці найкращих кухарів аматорів України.
Неодноразово "3849.com.ua" повідомляє про кам’янчан, які підкорюють телевізійні проекти, а дехто, навіть стає переможцем, як, наприклад, Аркадій Василишин переможець шостого сезону "Зважені та щасливі".
У першому ефірі містяни спостерігали за Лілією Сорокіною. 28-річна кам’янчанка вирішила спробувати свої сили та за 45 хвилин приготувала на розгляд суддів качину грудку з грушею та філе апельсину під малиновим соусом.
Нагадаємо, що у журі проекту:
- Володимир Ярославський, який є одним із 25 найкращих шеф-кухарів України за версією Фокус-лістингу 2011 року, шеф-кухар, керуючий і співвласник ресторану "Lucky", бренд-шеф магазину "Good Wine", а також шеф-амбасадор "Alaska Seafood".
- Ектор Хіменес-Браво – володар безлічі кулінарних нагород, у 2011 році отримав звання "World Master Chef" від товариства "World Master Сhef", Лондон; дійсний член всесвітнього співтовариства кулінарів "Chaîne des Rôtisseurs", існуючого з 1248 року, в яку входять кращі шеф-кухарі світу.
- Єлизавета Глінська – переможниця кулінарного шоу "МастерШеф"-2. Після проекту жінка вирушила в академію "Le Cordon Bleu" в Парижі. Засновниця і викладач кондитерської школи "GL", автор і видавець двох книг, кулінарний експерт українських телешоу. Єлизавета є лауреатом чемпіонату світу з кондитерського мистецтва "Mondial des arts sucres" 2016 у Парижі.
Страва кам'янчанки Лілії сподобалась журі, за що дівчина отримала білий фартух та увійшла у сотню кухарів аматорів проекту, що дає можливість поборотись за потрапляння у 20-ку найкращих кухарів аматорів України. Породьба за місця розпочнеться вже цієї п’ятниці о 20:00 на телеканалі "СТБ".
Лілія досить відома у місті, адже активно вебе свій інстаграм-блог. Дівчина за освітою перукар, але з 18-ти років працювала у сфері розваг арт-директором нічного клубу, адміністратором розважального комплексу, керуючою готельно-ресторанного комплексу.