Сметанно-часниковий соус від Вадима Ковальова

Під час травневих свят, відкривається сезон пікніків, шашликів, страв на грилі та й взагалі відпочинку на природі.

Команда сайту «3849.com.ua» підготувала ряд рецептів для відпочинку на природі від власника та бренд шефа BURGER HOUSE grill Вадима Ковальова.

Сьогодні, шеф пропонує рецепт сметанно-часникового соусу.

Сметанно-часниковий соус

Ідеально пасує до страв зі свинини, курки та індички на грилі, а також до овочів гриль.

На 400 г соусу:

  • сметана 300 г;
  • гірчиця 1 чайна ложка;
  • часник 4 зубчика (порізаний);
  • сіль 0,5 чайної ложки;
  • лимон одна половинка;
  • кріп 20 г (порізаний);
  • петрушка 20 г (порізана);
  • зелена цибуля 20 г.

Приготування

1) Видавити сік лимона, додати всі інші інгредієнти крім зеленої цибулі і збити в блендері.

2) Додати дрібно порізану зелену цибулю і все перемішати.

Смачного!